Diverse kaarten

Een Crisiskaart, Safety4You-kaart of Hulpkaart is een klein, opvouwbaar kaartje (formaat bankpas) die je altijd bij je kan dragen in je portemonnee. Op de kaart geef je aan wat je wensen zijn. mocht je in een crisis raken. Wat moet een hulpverlener doen (of juist niet doen)? Wie kan er gebeld worden? Op een kaart staan afspraken die je gemaakt hebt met je omgeving en eventuele hulpverleners.

Crisiskaart

Meer informatie en aanvragen.

Meer informatie

Safety4You-kaart

Meer informatie en aanvragen.

Meer informatie

Hulpkaart

Meer informatie en aanvragen.

Meer informatie

Crisiskaart

CrisiskaartBij het opstellen van een Crisiskaart sta je uitgebreid stil hoe een crisis of moeilijke periode er bij jou uitziet. Samen met een (ervaringsdeskundige) consulent kijk je hoe je eventueel een crisis kan voorkomen, en wat je nodig hebt als je onverhoopt toch in een crisis raakt. Dit wordt verwerkt in een uitgebreid crisisplan, op de Crisiskaart komt een bondige samenvatting van het crisisplan.

Safety4You-kaart

safety4YouBen je tussen de 12 en 23 jaar en heb je eerder een moeilijke periode meegemaakt? Misschien loop je wel tegen stigma’s aan, en was het moeilijk de juiste hulp te krijgen. Met een Safety4You-kaart en plan kijk je samen met een consulent hoe de moeilijke periode er uit zag en hoe je dit kan proberen te voorkomen.

Hulpkaart

HulpkaartWil je de regie behouden in moeilijke tijden, zonder uitgebreid stil te staan bij een eerdere crisis? Dan is de Hulpkaart de oplossing. Samen met een (ervaringsdeskundige) consulent stel je op wat je wensen zijn bij een eventuele crisis, en wat er verder moet gebeuren, zonder dat je een uitgebreid crisisplan opstelt.

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolTürkçe